Blessure.nl

McDavid Active Compressie herstel Socks

McDavid Active Runner Socks zijn compressiekousen die zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie in voeten en kuiten dankzij de Targeted Compression™ technologie. Het dragen van deze compressiekousen vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren. Door het unieke naaipatroon tevens een ondersteuning voor de achillespees.

Schoenmaat:
maat S: 36 - 38
maat M: 39 - 41
maat L: 42 - 44
maat XL: 44 - 46

Kies een variant:

37,95 €

Te gebruiken tijdens het sporten. Juist ook door sporters met een logesyndroom. Sneldrogende en antimicrobiële draden zorgen voor extra comfort.

Compressie is goed. McDavid compressiekousen verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van McDavid compressiekouseng vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk bevorderen McDavid compressiekousen uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression™ technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van McDavid compressiekousen zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.Kenmerken McDavid Active Runner Socks compressiekousen;

  • Kuiten en voeten profiteren van een verhoogde bloedcirculatie dankzij de gerichte compressietechnologie.
  • Speciale garens zijn sneldrogend en antimicrobieel voor extra comfort.
  • Tractieontwerp op voetbed voor betere grip op de vloer.
  • Achilles-ondersteuning via uniek breipatroon.
  • Geventileerde stiknaden voor maximaal ademend vermogen.
  • Bij hDc ™ vochtmanagementtechnologie draait alles om koel en droog.
  • Millimeter Mercurius * (meeteenheden / geen daadwerkelijk kwik) bij de enkel (18-21 mmHg) en bovenkant van de sok (12,6-14,7 mmHg) om de bloedstroom te verbeteren.
  • Gemaakt in Zwitserland.
  • Bevat een paar, links en rechts specifiek.

Inhoud: 46% Tactel® / 26% Polyamide / 19% Timbrelle® Care / 9% Lycra® (elastaan)

Blessure.nl voor gezondheid en sport