Blessure.nl

Omega 3 visolie Arctic Health Solutions

Hoogste concentratie EPA en DHA!

Herstellen van een zware training doe je niet alleen van buitenaf door bijvoorbeeld gebruik te maken van sportosteopathie of sportmassage maar door het lichaam van binnenuit te ondersteunen. Mijn ervaringen met het gebruik van een goede Omega 3 olie zijn erg positief. De olie ondersteunt het lichaam bij het remmen van ontstekingen. Daarnaast is het een goede brandstof.

De Arctic Oil van AHS is getest op verboden stoffen, Sports Informed gecertificeerd en daarmee geschikt voor topsporters. Uitgebreide informatie is te vinden op de product website van Arctic Health Solutions (klik op de naam om naar de website te gaan).

Jeroen van Duursen

39,95 €

Glazen fles, 200ml vloeibare olie met een verrassend frisse smaak! Exact zoals een echte visolie hoort te zijn. Hoogwaardig, vloeibaar omega-3 supplement in een glazen fles ter bevordering van de houdbaarheid en kwaliteit en ter voorkoming van vervuiling met toxische stoffen uit plastic verpakkingen. Zeer rijk aan DHA en EPA in de meest natuurlijke vorm voor een optimale opneembaarheid. Verrijkt met extra virgin olijfolie omega-9, vitamine D3 en vitamine E voor nog meer synergie en toegevoegde waarde. Bevat 2g EPA+DHA per aanbevolen dagelijkse dosering waarvan maar liefst 1.430mg DHA, het allerbelangrijkste type omega-3 wat amper nog in onze voeding aanwezig is en uitermate belangrijk is voor normaal functioneren van onder andere hart, hersenen, ogen en zenuwstelsel.

Blessure.nl voor gezondheid en sport